Ora de Sibiu
Știri in direct

Vizita Papei Francisc în România amânată din cauza Summit-ului de la Sibiu

487

Papa Francisc nu mai vizitează România în luna mai a anului viitor. Acesta și-a amânat călătoria din cauza Summit-ului UE de la Sibiu.

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, a declarat vineri că vizita Papei Francisc în România, din 2019, a fost amânată din cauza summit-ului de la Sibiu din 9 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Știm că va fi o vizită în România, știm că era plănuită pentru luna mai, dar având în vedere summit-ul din 9 mai tocmai Administrația guvernamentală și prezidențială au spus că nu pot organiza două vizite într-un termen atât de apropiat. Ca urmare, la sfârșitul acestei luni urmează Nunțiatura Apostolică să ne informeze cum s-a restabilit vizita Pontifului Roman. Ceea ce știm este că nu va fi numai la București, ci și în alte orașe importante din țara noastră, dar nu este fixat programul. Sigur că doresc să vină la Cluj, să vadă statuia lui Iuliu Hossu”, a spus PS Florentin Crihălmeanu.
Informația potrivit căreia Papa Francisc ar putea efectua o vizită în România în mai 2019, a apărut la începutul lunii octombrie. Papa Francisc urma să se deplaseze la Bucureşti şi în oraşele bulgare Sofia şi Plovdiv.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...